зплуваха нови разкрития за разчленения труп на 58-годишният Кънчо С. От

...
зплуваха нови разкрития за разчленения труп на 58-годишният Кънчо С. От
Коментари Харесай

Изплуваха нови разкрития за разчленения труп край Ботевград

зплуваха нови разкрития за разчленения мъртвец на 58-годишният Кънчо С. От мнения в обществените мрежи излиза наяве, че той е бил прочут измежду локалните хора като Къни Каркин.

Части от тялото на убития в ботевградското село Новачене мъж са открити в къщата на хипотетичния палач, оповестява botevgrad.com.

По думи на хора от Новачене, той не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и килърът 76-годишният О.Н. се познавали.

Двамата били видяни дружно в събота – 12 май, в центъра на селото. Кънчо носел торби с покупки на обвинения, като евентуално са отивали към дома му.

Там проверяващите намерели обгорели остатъци от тялото на жертвата. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата на О.Н. имало кръв.

Коментиращи в обществените мрежи показват, че убитият е ром, а причинителят - българин. Някои се заканват, че посоченият за палач е по-добре въобще да не стъпва повече в селото.

По първична информация елементи от тялото на Кънчо С. били открити под параклиса " Свети Георги ” в местността Чуклата на село Новачене.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР